Brochure van Montfort-29f

Vacature kopersbegeleider

Als regionale aannemer is bouwbedrijf van Montfort al ruim 50 jaar actief binnen alle sectoren van de bouwnijverheid. De activiteiten worden uitgevoerd door ongeveer 50 vaste medewerkers, die zich bezig houden met nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van woningbouwprojecten en bedrijfspanden in de regio Zuidoost-Brabant.
Vanwege het groeiende aantal opdrachten zijn we op zoek naar versterking van ons team. Graag komen we op korte termijn in contact met een kandidaat voor de functie: kopersbegeleider (1 fte).

WAT GA JE DOEN

Als kopersbegeleider ben je nauw betrokken bij het tot stand komen van nieuwe woningbouwprojecten. Je bent een belangrijke schakel tussen de kopers en de uitvoering. Zo begeleid je de kopers in het maken van de juiste keuzes tijdens de aankoop en de realisatiefase.
Je onderhoudt intensief contact met interne en externe partijen, zoals de afdelingen werkvoorbereiding, uitvoering en leveranciers. Je maakt heldere afspraken met de kopers en weet hen zodoende perfect te adviseren over het meer- en minderwerk. Alle afspraken worden door jou administratief en financieel vastgelegd. Kortom een erg leuke en afwisselende functie!

NAAR WIE ZIJN WE OP ZOEK

Je bent een vlotte, representatieve persoonlijkheid. Door je heldere communicatie en ondernemende instelling weet je mensen te overtuigen. Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht. Bij voorkeur heb je een aantal jaren aantoonbare werkervaring als kopersbegeleider, je bent bouwkundig onderlegt en beschikt over goede communicatie vaardigheden zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal.

WAAR KUN JE OP REKENEN

Je krijgt een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een plezierige werkomgeving en korte communicatielijnen. Daarnaast bieden we aansprekende en uitdagende projecten welke voornamelijk zijn gesitueerd in de regio. En natuurlijk bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden conform Bouw-cao.

SOLLICITEREN

Enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie en CV naar info@montfortbouw.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Toon Hoeben, tel. 0497-573133.
Voor meer informatie over onze organisatie, bezoek onze website via www.montfortbouw.nl.
Bouwbedrijf van Montfort BV
Standerdmolen 11 | 5571 RN Bergeijk | T: 0497-573133 | info@montfortbouw.nl
Volg ons op